Jarenlang hebben we gedroomd van een Al Al (nu Qsine) keuken. Toen we ons huidige huis kochten, hebben we snel onze keuze gemaakt. We namen contact op met Qsine in Antwerpen en maakten een afspraak. We voelden al snel dat we op dezelfde golflengte zaten en ze begeleidden ons creatief denken om de juiste configuratie, materialen en praktisch gebruik te krijgen. We hadden er alle vertrouwen in toen we onze droomkeuken bevestigden. De installatie van de keuken was prachtig georganiseerd, geïnstalleerd door ambachtslieden, waarbij de timing volledig werd gerespecteerd zoals afgesproken. We zijn nu zeer tevreden omdat we dagelijks kunnen genieten van onze droomkeuken. Het was het wachten waard.

Fam. Mariën te Keerbergen

Hallo John, bedankt voor het heerlijke eten. De noodzakelijke voorbesprekingen hebben hun waarde grotendeels bewezen. De gewenste stijl en het ruime eiland passen perfect bij elkaar. Ook de installatie is probleemloos verlopen. Een succesvolle keuze.

Rijhuis te Knokke

Zeer goede samenwerking, zeer tevreden over het goede resultaat. Alles werd gedaan zoals we ons hadden voorgesteld. Dank u wel daarvoor.

Fam. Lock te Borsbeek

Fam. Van Aalst

Qsine in Wilrijk staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en service. Het begint allemaal met het warme onthaal en de tijd die nodig is om de behoeften van de klant te leren kennen. Professioneel advies over de keuze en het ontwerp van de keuken. Aandacht voor detail. Producten van superieure kwaliteit, zorgvuldige afwerking tijdens de installatie van de keuken. De after-sales service is gewoonweg ongeëvenaard.

Fam. Vleminckx te Bornem

Super tevreden over onze nieuwe keuken (meubilair, werkblad, vloer, verlichting), totaalconcept perfect geleverd en geïnstalleerd volgens het afgesproken schema.

Fam. Soenen

Bezoek een van onze vestigingen

Bezoek onze showrooms en ontdek ons uitgebreide assortiment keukens in onze vestigingen.